Fokkerijinfo

 

FOKKERIJ

Bent u lid van de PHC en van plan met uw teef te fokken? U voldoet aan het Fokreglement van de PHC en u wilt dat het nest wordt opgenomen bij de PUP info. Volg dan onderstaande aanwijzing op :


Vul het Dekaangifte formulier voor de dekking, of ten laatste  2 weken na de dekking in en stuur dit  samen met  kopie stambomen van beide ouderdieren,  kopie HD uitslagen van beide ouders en de uitslag(en) van 2 tentoonstellingen  (van zowel reu als teef) op  naar het FBC secretariaat.

 

Carla de Vree. Rijksstraatweg 198, 3223 KD Hellevoetsluis.

 

Voldoet de combinatie zoals gesteld in het Fokreglement van de PHC dan ontvangt u goedkeuring voor de combinatie. De FBC kan een fokker adviseren in de keuze van de dekreu.

 

Deze gegevens kunt u ook online opsturen, zie daarvoor de link onder FORMULIEREN, samen met de stambomen (, showuitslagen) en HD uitslag in een pdf bestand.

 

Na ontvangst van €. 25,= (per dekmelding) door de penningmeester wordt uw dekmelding en aansluitend de geboorte van het nest op de site  en in het clubblad gepubliceerd. Daarna  treed de pupbemiddeling in werking.

  

Bent u op zoek  naar een Pyreneese Herder of wilt u meer informatie over het ras, neem dan gerust contact op met de PHC: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

 
Aantal Bezoekers